Vi hjälper gärna med att hitta boende om du fyller i formulären nedan med personuppgifter, och när du behöver flytta mm. Vi behöver detta för att svara med specificerad information, pris och tillgänglighet. Om du inte fyller ut fullständigt, kan svar vara mindre exakta. För att skrive kontrakt behövs svar på allt. Vi har information om lediga rum ung. 5 veckor framåt, så bokning är möjligt för denna period. Vi arbetar inte 24/7, men försök att svara mejl dagligen.

Förfrågningar
Namn - hyresgäst 1:
Personnummer i ursprungsland:
Telefon:
E-post:
Adress:
Min bostad är:
Egen

Hyresrätt

Hotell

Föräldrar

 

 
Namn - hyresgäst 2:
Personnummer i ursprungsland:
Telefon:
E-post:
Adress:
Min bostad är:
Egen

Hyresrätt

Hotell

Föräldrar
 
Anledning till uppehåll på Gardermoen:
Jag önskar inflyttningen datum: klockan:
Jag önskar utflyttning datum:
Om du inte vet datum som du skall flytta ut, förklara värför och minimitiden:
Jag önskar: Sovsal En studio 2-rummare
Om rummet är uthyrt, har du ett andrahandsval:
Skall du använda bostaden: deltid heltid
Antal boende/sängar:
Speciella behov
Min arbetsgivare är:
Kontaktpersonen hos arbetsgivaren
och telefonnr:
Du är informerad att en kreditkontroll ska göras
Förklara alla obetalda räkningar som ska visar upp på kreditkontrollen (eller förklara vilken säkerhet för betalning som finns):

 

   

Normal procedur för bokning och hyra (inte så enkelt som hotell, men ibland går det på en timme):

  1. Hyresgästen får allmän information.
  2. Hyresgästen svarar med schemat ovan. Alla boende måste uppföras. Exakt ledighet och pris baseras på denna. Svar med pris o ledighet skickas ut.
  3. Hyresgästen begär bokning baserad på tillgänglighet.
  4. Kontraktsförslag sänds. Hyresgästen kan acceptera denna med e-post eller sms.
  5. Kreditkontroll utförs. Om detta visar obetalda räkningar, föreslå en lösning redan i din applikation, tex någon som är villig att garantera betalning. Vi ger dig en besked i mejl att du godkänns som hyresgäst.
  6. Lägenheten reserveras om handpenningen 5000kr betalas i tid. Denne vill gå till att betala hyra om du hyr som avtalat. Det finns mycket efterfråga, så vi väljer att inte boka rum utan förbetalning. Om du vill hyra utan att boka, behövs ingen handpenning. Kom alltid ihåg att ditt namn måste alltid skrivas på betalningar för att vi ska veta vem har betalat, skriv namn och lägenhetens nummer om du vet det. Kom med kontanter istället om du har få dagar kvar till flyttningen.
  7. På mötet visar hyresgästerna ID. Om ett möte är opraktiskt, överför hyresgästen en kopiera av ID-handlingarna med två originella undertecknade kontrakt i god tid. Underteckna alla sidor.
    Vi hedrar våra kontrakter, alla överenskommelser måste vara i form av en kontrakter eller en skriftlig rättelse eller avtal om det tillkommer senare. Kontakten måste bekräftas av hyresgästen och därefter av oss för att utgöra ett giltigt erbjudande.